Terug naar Acties & kortingscodes

Black Friday korting 2020

Black Friday

Black Friday Sale

Oorspronkelijk komt Black Friday uit Amerika, maar de Black Friday gekte is nu ook overgewaaid naar België. Niet vreemd ook, als je bedenkt dat webshops kortingen geven tot soms wel 80%. Deze aanbiedingen zijn in veel gevallen zelfs geldig tot en met maandag.

Sorteer op: 

Black Friday 2020 deals

Je kent de beelden wel. Rennende Amerikanen die op Black Friday als eerste in een winkel willen zijn om de beste deals en hoogste kortingen te scoren. Chaos…
Nou, in België is de Black Friday gekte ook definitief losgebarsten. Vooral online. En het mooie aan de Black Friday deals in webshops is: je hebt wel de mooie aanbiedingen, maar niet de chaos. Gewoon op je gemak bestellen vanuit je studentenkamer, collegezaal of misschien zelfs de kroeg.

Hoge kortingen… Nu ook een traditie in België

Black Friday is een van oorsprong Amerikaanse traditie. De vrijdag na Thanksgiving hebben veel Amerikanen vrij en slaan dan massaal hun kerstcadeaus in. Winkeliers spelen daar op in door met kortingen te strooien. Klanten jagen fanatiek op de beste koopjes. De Amerikaanse ‘koopjesfeestdag’ is overgewaaid naar België. Steeds meer winkeliers en vooral webshops pakken uit rondom Black Friday. Wij hebben uiteraard de mooiste dealtjes voor studenten geselecteerd.

Wanneer is Black Friday 2020 in België?

Black Friday is altijd de laatste vrijdag van de maand november! Je kunt deze datum dus makkelijk opzoeken in je agenda en het is zeker verstandig om deze datum voor meerdere jaren te markeren :) Het zou zonde zijn dat je de Black Friday aanbiedingen zou missen.

Black friday t/m Cyber Monday

Veel aanbiedingen zijn niet alleen geldig op Black Friday zelf, maar langer. Vooral de maandag na Black Friday speelt een belangrijke rol. Heb je al eens van Cyber Monday gehoord? Dat is het online antwoord op Black Friday. Enkele jaren geleden begonnen de eerste webwinkels hiermee en ook in België zien we dat steeds meer terug. Zodoende kun je ook ná Black Friday nog genieten van kortingen. En dat is mooi, want het studentenleven is al duur genoeg.