Apple Studentenkorting België

Ontvang tot 8%
studentenkorting bij Apple o.a MacBook, iMac & iPad

Apple Studentenkorting België


Officiële website: www.apple.com/be/studentenkorting/
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express Overboeken
Apple biedt studentenkorting aan studenten, ouders van studenten, docenten en medewerkers van onderwijsinstellingen.

Wanneer kun je gebruik maken van de Apple studentenkorting?

Ben jij een student die een studie volgt in het hoger beroepsonderwijs of wetenschappelijk onderwijs (aan een openbare of privé-instelling), dan kun je online Apple producten bestellen met Studentenkorting. Let op! Om een bestelling in de 'Apple Online Store voor Onderwijs' te plaatsen moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan zijn je ouders of voogd gerechtigd om namens jou producten te kopen. Naast studenten mogen ook alle medewerkers van openbare en privéonderwijsinstellingen in België gebruik maken van deze speciale kortingsprijzen.

Waar geeft Apple allemaal korting op?

Apple geeft korting op de MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini, Mac Pro, iPad en diverse accessoires. Via de onderstaande button 'Bekijk alle Apple producten' vindt je een overzicht van de kortingen die Apple geeft, gebaseerd zijn op de basismodellen. Wat houdt dat precies in? De Apple producten kunnen tijdens het bestelproces nog geconfigureerd worden, waarbij de korting alleen maar verder stijgt.

Hoeveel Apple producten mag je kopen met korting?

Elk collegejaar mag je vele Apple producten bestellen met studentenkorting, maar helaas zit hier wel een volumebeperking aan. Hieronder vind je een overzicht van de hoeveelheid producten die je per collegejaar mag bestellen met studentenkorting:

1 Macbook
1 Desktop
1 Mac mini
2 iPads
2 Beeldschermen
2 Software producten

Is het collegejaar voorbij dan kun je opnieuw weer de bovenstaande hoeveelheid Apple producten kopen met studentenkorting. Op overige Apple producten geldt geen volumebeperking.

Hoe in contact te komen met Apple?

Wanneer je hulp nodig hebt bij je bestelling of je hebt een andere vraag dan kun je makkelijk chatten of bellen met Apple.
Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Apple Helpdesk

FAQ - Veelgestelde vragen:


Geeft Apple studentenkorting?

Ja, Apple geeft studentenkorting op alle nieuwe Mac en iPad-modellen. Ook krijg je studentenkorting in België op AppleCare+ en Apple Music.


Hoe krijg ik Apple-studentenkorting?

Het werkt heel simpel. Als je in aanmerking komt voor Apple studentenkorting kun je via studentenkorting.be/apple klikken op het gewenste product. Wij sturen je dan door naar de juiste pagina, waar de studentenkorting al is doorgevoerd. Via Apple Store voor het onderwijs kun je het gewenste product dan bestellen en veilig online afrekenen.


Hoeveel korting krijgt een student bij Apple?

Een student krijgt tot 8% studentenkorting op alle nieuwe Mac-modellen (MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac Mini) en tot 4% studentenkorting alle iPad-modellen (iPad Pro, iPad Air, iPad, iPad Mini). Daarbij krijgen studenten ook 20% studentenkorting op AppleCare+ en 50% korting op Apple Music.


Wie komt in aanmerking voor Apple onderwijskorting?

Voor de Onderwijskorting van Apple studenten in aanmerking die studeren aan een hoger beroepsonderwijs of wetenschappelijk onderwijs instelling of die hiervoor net zijn toegelaten. Ook ouders van een studerend kind in het hoger beroepsonderwijs of wetenschappelijk onderwijs kunnen producten kopen met deze korting. Docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen op elk onderwijsniveau komen ook in aanmerking.