MediaMarkt Aanbiedingen, Outlet Sale & Kortingscodes

Deals van de week bij MediaMarkt

Elke week nieuwe aanbiedingen.

MediaMarkt Aanbiedingen, Outlet Sale & Kortingscodes


Officiële website: www.mediamarkt.be
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa PayPal

Meer MediaMarkt deals!

Apple MacBook aanbieding bij MediaMarkt

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.

MediaMarkt Outlet Offers - Crazy kortingen!

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.
Populaire deals uit de voorraad. Slechts 1 of enkele stuks per artikel beschikbaar, dus wees er snel bij.

MediaMarkt Aanbiedingen van februari 2020


Profiteren van de MediaMarkt actie

Maar liefst 30 fysieke winkels heeft MediaMarkt in België. Maar jij bestelt natuurlijk liever online. Dat snappen we maar al te goed. Zeker omdat je ook online kunt profiteren van korting bij de MediaMarkt. Doordat wij voor jou alle actuele kortingen en acties op een rijtje zetten, betaal je nooit teveel voor je favoriete elektronicaproduct. En zo hoort dat als student. Die nieuwe laptop, fotocamera, flatscreen of elektrische tandenborstel wordt zo ook voor jou mogelijk. En ja die slogan van de MediaMarkt klopt. Dat zijn ‘dingen waar je blij van wordt’.

Apple laptop aanbieding bij MediaMarkt

Erg populair bij studenten zijn de producten van Apple. Dat weet MediaMarkt natuurlijk als geen ander en daarom springt de elektronicagigant daar op in met MediaMarkt Apple Korting. Vaak worden de producten zoals een MacBook Pro, iPhone of iPad nét wat scherper aangeboden dan elders. Een leuk voordeeltje voor jou als student. Uiteraard is MediaMarkt een Authorised Reseller van Apple producten. Sterker nog: het is de grootste van België. De nieuwste producten zijn ook direct in de webshop te koop. Veilig en de volgende dag thuisbezorgd als je uiterlijk voor 23:59 uur bestelt.

MediaMarkt aanbiedingen & kortingscodes zijn er volop!

Je kunt natuurlijk de folders uitpluizen om MediaMarkt acties te ontdekken, maar het is veel makkelijker om deze website te bekijken. Wij houden alle lopende acties steeds voor je bij en dat scheelt je tijd. Jij kunt je zo bezighouden met je studie en uitpluizen welk product nu het best bij je past, terwijl wij de kortingen en acties verzamelen. Daar zijn we tenslotte voor. Veel van de kortingen of aanbiedingen zijn soms bovendien tot een jaar geldig.

Al bijna 40 jaar MediaMarkt aanbiedingen

Wist je trouwens dat de MediaMarkt van oorsprong een Duits bedrijf is? De in december 2017 overleden Duitser Erich Kellerhals richtte het bedrijf samen met zijn vrouw en twee zakenpartners op in 1979. Ze huurden een groot bedrijfspand buiten het centrum van München en verkochten daar zo goed als alle beschikbare elektronica voor consumenten. Vaak met aantrekkelijke en kenmerkende MediaMarkt aanbiedingen. Die stap die de vier pioniers zetten bleek succesvol en heeft de basis gelegd voor het voordeel waar jij nu van kunt profiteren. Ook online! Al duurde dat nog wel een paar jaar. Ondertussen weten we niet beter. Op 11 april 2011 werd de MediaMarkt Webshop geopend en dagelijks vinden miljoenen mensen uit heel Europa hun weg naar de online winkel. Onder die bezoekers zijn uiteraard veel slimme studenten die wij gewezen hebben op de mooie aanbiedingen ;).